Цвета Кирилова и Георги Тутанов: „Хайде, лъвчета, да си вземем обратно България на 14 ноември!“


Смотреть видео Цвета Кирилова и Георги Тутанов: „Хайде, лъвчета, да си вземем обратно България на 14 ноември!“ на videozubrit бесплатно

89
3   |   0
Сдружение Азбукари   |   1 год.
Поделиться этим видео
Описание видео

Цвета Кирилова и Георги Тутанов: „Хайде, лъвчета, да си вземем обратно България на 14 ноември!“ - Видео онлайн

„Започнахме тази кампания с много настроение и оптимизъм, така я и завършваме - казват кандидатите за президент и вицепрезидент Цвета Кирилова и Георги Тутанов. - Сила, мощ, оптимизъм и позитивизъм през цялото време ни даваха стотиците хиляди наши последователи, и най-вече екипът на „Сдружение Азбукари“, който за отрицателно време се трансформира в най-свежия, креативен, идеен и всеотдаен предизборен щаб.“
„Искаме от цялото си сърце и душа да благодарим на хората, които повярваха в нас и ще гласуват за нас. През целия период на предизборната ни кампания те не спряха да повдигат духа ни с послания за любов и подкрепа, с добронамерени съвети и с позитивна оценка на нашата работа“, споделят развълнувани двамата кандидати.
Те закриха официално кампанията си с красив ритуал - на 12 ноември в 15 часа пуснаха от Триъгълника на властта два бели гълъба - логото на тяхната кампания. „Красиво е нашето лого - белият гълъб. Избрахме този символ като контрапункт на стиснатия, разрушаващ държавността, коленопреклонен на чуждия интерес, войнстващ, деспотичен и тоталитарен юмрук. Наскоро пред мен прелетя уникално красив бял гълъб. Божествен знак. Мир, любов и светлина за България!“, споделя Цвета Кирилова.
„За разлика от много други участници в президентските избори, ние не се появихме на арената с ръце в джобовете. Тръгвайки към престижната институция, уважихме нашите избиратели, като излязохме с ясна концепция, с готови предложения за президентството, които са в интерес на цялата ни нация. Бяхме много добре подготвени и го показахме“, подчертават двамата.
За пръв път в историята на президентската институция те излязоха пред избирателите със своя програма, по своя инициатива - 10 напълно разработени, готови и тествани проекта, които да се предложат на обществото за одобрение и реализиране в национален мащаб, под егидата на президентството.

Ссылка на страницу с видео:

Ссылка HTML на страницу с видео:

Код для вставки плеера:

Цвета Кирилова и Георги Тутанов: „Хайде, лъвчета, да си вземем обратно България на 14 ноември!“ - Видео онлайн