Цвета Кирилова, кандидат за Президент и Георги Тутанов, кандидат за Вицепрезидент на Р. България


Смотреть видео Цвета Кирилова, кандидат за Президент и Георги Тутанов, кандидат за Вицепрезидент на Р. България на videozubrit бесплатно

383
19   |   5
Сдружение Азбукари   |   2 год.
Поделиться этим видео
Описание видео

Цвета Кирилова, кандидат за Президент и Георги Тутанов, кандидат за Вицепрезидент на Р. България - Видео онлайн

Уважаеми сънародници,

Предлагаме на всички българи у нас и по света съвместно да развием мащабен, много отговорен, перспективен, нуждаещ се от единство проект. Проект, който да издигне националното ни самочувствие и качеството на живота ни в морално, духовно, културно и материално отношение. Ние ще създадем наследството, което ще завещаем на Родината дългосрочно и ще предадем с грижовните си ръце на българските деца.

Това е възвишена КАУЗА! На нея сме се посветили от години. Двамата заедно работихме в екип по реализирането на много инициативи и проекти на „Сдружение Азбукари“. Допълваме се като опит и знания, с експертизите ни като журналист и общественик, социални и бизнес предприемачи, геополитически анализатор и автор в международни проекти. Към тях добавяме и знанията си от Военна академия „Георги Раковски“, където следваме по специалността „Национална сигурност и отбрана".

Като независими кандидати нашият път е чист. Не сме израствали по стъпалата на държавната администрация. Не сме били в партийни формации. Не носим бремето на политическите партии, нито тежестта на техните решения. Нямаме нищо общо с корупцията, кризата, конфликтите, злощастното състояние и позициите на държавата ни в някои класации на европейско ниво. Това е нашата заявка като независими кандидати.

Заставаме пред Вас с името, с делата ни на обществени личности, посветени много години на децата на България, на подкрепата на гражданското общество, на благотворителната дейност. Развихме стотици национални и обществено полезни инициативи, с доказана добавена стойност към социалната, образователната, културната и научната сфера на живота. С този актив най-отговорно се изправяме пред Вас, за да Ви предложим да подкрепите кандидатурите ни!

Президентството е надпартийна институция, събирателен образ на суверена, на нашето единство. Президентът трябва да хармонизира, да балансира, да търси сближаване в противоречията; да бъде диалогичен; да прави всичко по силите си, за да се повдига самочувствието на обществото и да се подкрепят много амбициозни проекти в обществена полза. Ние знаем как и можем да направим това!

Цвета Кирилова, кандидат за Президент и
Георги Тутанов, кандидат за Вицепрезидент на Република България
15.10.2021 г.

Ссылка на страницу с видео:

Ссылка HTML на страницу с видео:

Код для вставки плеера:

Цвета Кирилова, кандидат за Президент и Георги Тутанов, кандидат за Вицепрезидент на Р. България - Видео онлайн